Supă De Dovleac De Toamnă

Supă De Dovleac De Toamnă
Supa de dovleac de toamnă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de cocos, măr honeycrisp, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Supă De Dovleac De Toamnă Paneran, Supă Prăjită De Dovlecei De Toamnă, și Supa de dovlecei de toamnă a pâinii Panera pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți cuburi de dovlecei de nucă pe o foaie de copt; condimentează cu 1 linguriță de sare și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
ScorțișoarăScorțișoară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Prăjiți dovleceii în cuptorul preîncălzit până se înmoaie furculița, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Topiți uleiul de cocos într-o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă pudra de curry și câteva liniuțe sare în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Ulei De CocosUlei De Cocos
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se sotează mărul și ceapa în uleiul de cocos condimentat până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
MărMăr
CeapăCeapă
6
Se toarnă bulion de legume și lapte de migdale în oală; adăugați dovlecei de nucă și aduceți lichidul la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți aproximativ 20 de minute; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Bulion De LegumeBulion De Legume
Lapte De MigdaleLapte De Migdale
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în poziție; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista