Supă de dovleac de iarnă cu frunze de salvie prăjite

Supă de dovleac de iarnă cu frunze de salvie prăjite
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovlecei de iarnă cu frunze de salvie prăjite ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 332 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, apă, ricotta salata și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 97%. Încercați Supă de dovleac de iarnă cu frunze de salvie prăjite, Supă de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras, și Prosciutto pui frigărui cu frunze de salvie prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. înjumătățiți dovleceii și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți suprafețele cu ulei, umpleți cavitățile cu usturoiul și așezați-le cu părțile tăiate pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți până se înmoaie când este apăsat cu un deget, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți 1/4 cană de ulei până aproape de fumat, apoi aruncați frunzele întregi de salvie și prăjiți până se întunecă și se întunecă, aproximativ 1 minut. Puneți frunzele deoparte pe un prosop de hârtie și transferați uleiul într-o oală largă de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ceapa, Salvia tocată, cimbru și pătrunjel și gătiți la foc mediu până când ceapa a început să se rumenească în jurul marginilor, 12 până la 15 minute. Scoateți carnea de dovleac în oală împreună cu orice sucuri care s-au acumulat în tigaie. Curățați usturoiul și adăugați-l în oală împreună cu 1 1/2 lingurițe de sare și apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți, parțial acoperit, timp de 25 de minute. Dacă supa devine prea groasă, pur și simplu adăugați mai multă apă pentru a o subția. Gust pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
În funcție de tipul de dovleac pe care l-ați folosit, supa va fi netedă sau aspră. Pureați-l sau treceți-l printr-o moară de alimente dacă doriți o supă mai rafinată. Puneți-l în boluri și distribuiți brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
7
Încingeți fiecare castron cu frunzele de salvie prăjite, adăugați piper și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Gust
9
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista