Supă De Dovleac De Chimen
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovleac cu chimen ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 102 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, dovleac, lapte lowfat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de dovleac prăjită cu chimen cu pansament cremos de coriandru, Supă De Mazăre De Chimen, și Supă de sfeclă și roșii cu chimen.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, amestecați dovleacul, bulionul, laptele și chimenul.
Adăugați frunze de dafin și puneți tigaia la foc mediu. Se condimentează cu sare și piper. Aduceți la foc mic. Simmer 10 minute.
Se ia de pe foc, se îndepărtează frunzele de dafin și se condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Garnisiți cu salvie, floricele și semințe de dovleac înainte de servire.