Supă De Dovleac De Chimen

Supă De Dovleac De Chimen
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovleac cu chimen ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 102 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, dovleac, lapte lowfat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de dovleac prăjită cu chimen cu pansament cremos de coriandru, Supă De Mazăre De Chimen, și Supă de sfeclă și roșii cu chimen.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, amestecați dovleacul, bulionul, laptele și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
BulionBulion
ChimenChimen
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați frunze de dafin și puneți tigaia la foc mediu. Se condimentează cu sare și piper. Aduceți la foc mic. Simmer 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc, se îndepărtează frunzele de dafin și se condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
4
Garnisiți cu salvie, floricele și semințe de dovleac înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista