Supă de dovleac de arțar
Supa de dovleac de arțar necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 496 de calorii, 29 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 3,39 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați praz, dovleac, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 64%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Supa de dovleac și păstârnac de arțar, supa de dovleac prăjită cu banane glazurate cu arțar și supa de dovleac prăjită cu banane glazurate cu arțar.
Instrucțiuni
Pierceți gâtul dovleacului în mai multe locuri cu un cuțit ascuțit. Pune la microunde, descoperit, la putere maximă, timp de 4-5 minute.
Tăiați dovleacul între gât și bulb. Curățați gâtul și tăiați-l în cuburi; pus deoparte.
Scoateți și aruncați semințele și membrana din bulb, lăsând aproximativ 1/2 inch. coajă; se presara cu sare si piper.
Puneți într-o folie de 13 inchi. x 9-in. tava de copt; acoperiți cu 4 lingurițe de unt.
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când untul este topit și dovleceii sunt încălziți.
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, căliți ceapa, prazul și țelina în untul rămas până se înmoaie.
Adăugați cuburi de dovleac, bulion și siropul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când dovleceii sunt fragezi.
Într-un blender, piureați supa în loturi mici până se omogenizează. Reveniți la tigaie.
Stropiți suplimentar sirop în bolurile de dovlecei. Umpleți cu supă; stropiți cu sirop suplimentar, dacă doriți.
Se presara cu nucsoara. Congelați supa rămasă.