Supă de dovleac curry cu conopidă

Supă de dovleac curry cu conopidă
Supa de dovleac curry cu conopidă este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această supă are 175 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ceapă, pudră de curry, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă, Supă De Conopidă Curry, și Supă De Conopidă Curry.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați conopida și gătiți, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
3
Scoateți conopida într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ceapa și pudra de curry în cratiță și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați 2 căni de bulion și dați la fiert. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
6
Lasă să se răcească ușor.
7
Lucrând în loturi, curățați amestecul de ceapă într-un blender sau robot de bucătărie mic până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se amestecă restul de 2 căni de bulion, dovleac, sare și conopidă. Aduceți la fierbere. Apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când conopida este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
DovleacDovleac
BulionBulion
SareSare
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista