Supă de dovleac curry cu conopidă
Supa de dovleac curry cu conopidă este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această supă are 175 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ceapă, pudră de curry, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă, Supă De Conopidă Curry, și Supă De Conopidă Curry.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați conopida și gătiți, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Scoateți conopida într-un castron.
Adăugați ceapa și pudra de curry în cratiță și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2 căni de bulion și dați la fiert. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Lasă să se răcească ușor.
Lucrând în loturi, curățați amestecul de ceapă într-un blender sau robot de bucătărie mic până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cratiță.
Se amestecă restul de 2 căni de bulion, dovleac, sare și conopidă. Aduceți la fierbere. Apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți până când conopida este fragedă, aproximativ 10 minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;