Supa de dovleac curry este o vegetarian supă. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 233 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Supă de dovleac curry cu semințe Picante de dovleac, Supă de dovleac cu semințe de dovleac Curry, și Săptămâna Dovleacului: Supă De Dovleac Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare; se adaugă ciupercile și ceapa și se sotează până se înmoaie. Se amestecă făina și pudra de curry; adăugați treptat bulion de pui și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Pudră De Curry
Ciuperci
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă dovleacul și următoarele 4 ingrediente; reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute. Se amestecă laptele și se gătește, amestecând continuu, până se încălzește bine.