Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați cârnați și supă de varză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 75 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, naut, kale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Supă de cârnați și varză, Supă De Varză Cu Cârnați, și Supă De Varză Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mic, gătiți cârnații, cartofii și ceapa în ulei timp de 5 minute sau până când cârnații sunt încălziți, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați kale; acoperiți și gătiți timp de 2-3 minute sau până când kale este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
3
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 9-12 minute sau până când cartofii sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.