Supă De Cârnați De Linte Kris

Supă De Cârnați De Linte Kris
Dacă aveți în jur 2 ore și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de cârnați de linte a lui Kris ar putea fi o remarcabilă fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $1.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Este perfect pentru Toamna. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei vegetal, roșii conservate, ceapă și țelină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Cârnați De Linte, Supă de cârnați și linte, și Supă De Cârnați De Linte.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, morcovii și țelina; gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați kielbasa, bulion de pui, roșii, usturoi, linte și frunze de dafin și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 ore. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
KielbasaKielbasa
TomateTomate
LinteLinte
UsturoiUsturoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista