Supă De Cârnați Consistentă

Supă De Cârnați Consistentă
Supa de cârnați consistentă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de vită, sare și piper, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Și Cârnați, Supă De Cannellini Și Cârnați, și Supă Consistentă De Kale Și Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uleiul cald într-o cratiță mare, grea, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați cârnați și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc pe ambele părți, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Adăugați varza și cartofii și gătiți, amestecând ocazional, până când varza începe să se ofilească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
4
Se toarnă bulionul de pui și roșiile cu suc, se amestecă ardeiul roșu zdrobit și se condimentează cu sare și piper. Dacă este necesar, adăugați apă până când lichidul se ridică chiar deasupra cârnaților și amestecului de legume. Ridicați căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, amestecând o dată sau de două ori, până când cartofii și varza sunt fragede și aromele s-au topit, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista