Supă de cârnați

Supa de cârnați este o rețetă fără gluten cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 13 g de grăsimi și un total de 307 calorii. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul pentru toamnă. Un amestec de cartofi, ceapă, boabe de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 38%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă cremoasă de varză cu cârnați și cârnați (Keto, Paleo, Whole30), Supă de supă cremoasă de kale și cârnați Crock Pot (Keto, Paleo, Whole30) și supă de la Cămară (: Supă de cârnați, fasole și paste cu spanac).
Instrucțiuni
Într-un ibric de supă sau într-un cuptor olandez la foc mediu, gătiți cârnații și ceapa până când cârnații nu mai sunt roz și ceapa este fragedă; scurgere.
Adăugați apă și bulion; aduce la fierbere.
Adăugați cartofii; amestec de condimente, piper și salvie; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când cartofii sunt fragezi. Se amestecă porumb și lapte; căldură prin.
Se ornează cu ardei roșu.