Supă De Curry De Pui În Stil Thailandez

Supa de Curry de pui în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, oțet de orez, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Tăiței De Pui Cu Curry Thailandez, Supă Thailandeză De Curry Cu Nucă De Cocos (Pui Khao Soi), și Supă De Tăiței De Pui Cu Curry Thailandez (Khao Soi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția puiului și a coriandrului.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu. Fierbeti neacoperit 3 până la 5 minute sau până când ardeiul gras este crocant-fraged.
Se amestecă puiul. Gatiti 1-2 minute sau pana cand puiul este fierbinte. Chiar înainte de servire, adăugați coriandru.