Supă de curcan la Williamsburg Inn
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă supa de curcan de la Williamsburg Inn. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 420 de calorii . Această rețetă este pentru 18 persoane. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ceapă, condimente pentru păsări de curte și apă. Per total, această rețetă obține un scor solid de 56% . Încearcă supa de curcan cu resturi , supa de linte cu curcan afumat și supa surorii mele: supă cremoasă de dovleac și conopidă cu curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, fierbeți carcasa de curcan cu apă pentru a obține o supă de 3 litri.
Scoateți oasele; păstrați carnea pentru supă. Strecurați supa; dați deoparte. Într-o cratiță mare, combinați ceapa, țelina, morcovii, orezul și 1 litru de supă. Gătiți timp de 20 de minute; dați deoparte.
Într-o oală mare pentru supă, topiți untul. Adăugați făina și amestecați până obțineți o compoziție omogenă.
Adăugați smântâna și restul de 2 litri de supă. Aduceți la fierbere. Gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă. Încorporați amestecul de curcan și legume păstrat. Condimentați cu sare și piper.