Supă de conopidă prăjită cu ulei de alune
Supa de conopidă prăjită cu ulei de alune este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 86 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, lapte, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Conopidă Prăjită Și Alune, Supă De Conopidă Prăjită, și Supă De Conopidă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați în folie. Aranjați conopida într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Adăugați usturoiul în tigaie.
Coaceți usturoiul și conopida la 425 timp de 35 de minute sau până se rumenesc, transformând conopida după 20 de minute. Se răcește 10 minute. Separați cuișoarele de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 8 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați lapte, bulion și crengute de cimbru; aduceți la foc mic. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional.
Aruncați crengile de cimbru. Se amestecă pulpa de usturoi rezervată și conopida.
Puneți jumătate din amestecul de lapte într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de lapte rămas. Se amestecă uleiul de alune, sarea și piperul. Polonic 1 cana supa în fiecare din 12 boluri; top fiecare portie cu 2 lingurite patrunjel.