Supa de conopidă condimentată necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 207 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână smântână grea, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Încercați Supă De Conopidă Condimentată, Păstârnac condimentat și supă de conopidă, și Supă De Conopidă De Morcovi Condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o cratiță cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați buchețelele de conopidă și gătiți neacoperite timp de 4 până la 6 minute până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Conopidă
3
Se scurge bine și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul de măsline în cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați conopida scursă, 1/4 linguriță de nucșoară și sare. Gatiti si amestecati 2-3 minute, apoi turnati bulionul de pui si dati la fiert la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când conopida este foarte fragedă, 15 sau 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Conopidă
Nucșoară
Sare
6
Se toarnă amestecul într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu grijă blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a pune conopida în mișcare înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până se omogenizează și se toarnă într-o oală curată. Alternativ, puteți folosi un blender cu băț și puteți purifica conopida chiar în oala de gătit. Se amestecă smântâna și se gătește la foc mediu-mic până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se servește cu o păpușă de smântână și un strop de nucșoară.