Supă de coadă de bou cu ceapă și orz

Supă de coadă de bou cu ceapă și orz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați supa de coadă de bou cu ceapă și orz. Această rețetă servește 8. O porție conține 632 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cozi de vită, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de supă de coadă de bou și orz, Supă De Coadă De Bou, și Supă Hawaiană De Coadă De Bou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cantitate mareo oală grea la foc mediu-mare. Sezonoxtails cu sare și piper. Lucrând în2 loturi, gătiți până se rumenesc pe toate părțile,adăugând 1 lingură de ulei între loturi,10-15 minute pe lot; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați șalotă, morcovi și țelină. Gatiti, amestecand ocazional,pana se rumenesc, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
țelinățelină
4
Adăugați usturoi; gatiti, amestecand,doar pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adaugăvin; gatiti, razuind bucatele rumenite, pana candredus la jumatate, 5-8 minute.
6
Adăugați pătrunjel, cimbru și 4 căni de apă; întoarceți coada de bou topot. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe, amestecând ocazional, până când carnea estefurcă-fragedă, 3-3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
ApăApă
CarneCarne
7
Folosind o lingură cu fante, transferați cozile de oxpe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Lăsați să se răcească ușor; tăiați carnea,aruncând oasele. Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare sau într-o cană de măsurare (aruncați solidele). Grăsime degresată din stoc; adăugați apă dacă este necesar pentru a măsura4 căni. Faceți înainte: stocul de coadă de bou și carnea pot fi făcute cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
StocStoc
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
9
Lasă să se răcească. Acoperă separat; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.
1
Gatiti ceapa cipolline intr-o cratita marede apă sărată fiartă până se înmoaie,5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
2
Se scurge și se lasă să se răcească. Tăiați rădăcinile; curățați și puneți deoparte.
3
Încălziți untul într-o oală mare și greacăldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapă roșie și gătiți,amestecând ocazional, adăugând apă ling de linguri dacă oala devine uscată, până lamoale și maro intens, 45-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc; se adaugă bourbon șiceapa cipolline conservată. Reveniți la căldurăși gătiți, răzuind bucățile rumenite, până cândbourbonul este evaporat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CeapăCeapă
6
Adăugați bulion de pui, orz și rezervațioxtail stoc. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți,amestecând ocazional, până laorzul este fraged, 45-60 de minute. Se condimenteazăcu sare și piper. Faceți înainte: supa poatefi făcut cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
StocStoc
OrzOrz
SupăSupă
7
Lasa sa se raceasca usor; frigpână la rece. Acoperiți și păstrați la rece. Reîncălzițiînainte de a continua.
8
Adăugați carne de coadă de bou rezervată în supă. Subțiațisupă cu apă, dacă este necesar. Împărțiți supaprintre Boluri și serviți cu pâine de porumbîn afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
ApăApă
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista