Supă De Clementină De Crăciun, Morcov Și Coriandru Cu Răsuciri De Citrice

Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Clementina de Crăciun, supa de morcovi și coriandru cu răsuciri de citrice ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 1045 calorii, 13g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, chimen măcinat, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de morcovi și coriandru, Supă de morcovi și coriandru, și Supă de morcovi și coriandru.
Instrucțiuni
Transpirați morcovii tăiați mărunt și ceapa într - o cratiță mare cu untul-păstrați capacul și continuați să le amestecați până se înmoaie, timp de aproximativ 10 minute.
Adăugați coriandrul zdrobit și încălziți timp de aproximativ 2 minute pentru a elibera parfumul, apoi adăugați bulionul fierbinte, chimenul măcinat și ghimbirul măcinat. (Dacă utilizați coriandru măcinat, adăugați cu celelalte condimente și ciorba.).Aduceți la fierbere și apoi acoperiți tigaia și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute.
Adăugați orezul măcinat, sucul de clementină și coaja - amestecând bine și continuați să fierbeți încă 30 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, apoi se lichidează într-un robot de bucătărie sau cu un blender cu imersie. Reglați consistența adăugând suc suplimentar de clementină sau stoc dacă supa este prea groasă.Întoarceți supa în tigaie și reîncălziți timp de 5 minute sau până când se încălzește, dar nu fierbe; se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper după gust.
Serviți în boluri de supă preîncălzite, cu răsuciri de coajă de clementină deasupra supei, precum și un sortiment de rulouri de cină și unturi aromate.