Supă De Chipotle De Fasole Neagră

Supă De Chipotle De Fasole Neagră
Supa Chipotle de fasole neagră ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 188 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.06 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sos adobo, frunze de dafin, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră Chipotle, Supă De Fasole Neagră Chipotle, și Supă De Fasole Neagră Cu Cartofi Dulci Chipotle.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, călește ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați fasolea, bulionul, roșiile, ardeiul chipotle, frunzele de dafin și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Între timp, într-un blender, combinați smântâna, blaturile de ceapă verde, usturoiul, sarea și sosul adobo; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Aruncați frunzele de dafin din supă. Completați fiecare porție cu sos și presărați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista