Supă de chiftele și verdeață de pui

Supă de chiftele și verdeață de pui
Chiftele de pui și supa de verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați salvie, ou, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 2 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Rețete similare sunt Supă de chiftele și verdeață de pui, Supă De Chiftele Cu Parmezan De Pui, și Supă De Chiftele Și Orz De Pui.

Instrucțiuni

1
Faceți chiftele: Preîncălziți cuptorul la 177°. aburiți o foaie de copt mare, cu margini, cu spray de gătit. Într-un castron mare, combinați ingredientele de chiftele, amestecând bine cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Rulați amestecul în bile de 1 inch, umezind mâinile cu apă dacă amestecul este lipicios și așezați într-un singur strat pe foaia de copt (asigurați-vă că chiftelele nu se ating).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți timp de 10 minute, agitând foaia la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Faceți supă: într-o cratiță mare, aduceți bulionul la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Adăugați chifteluțe, verdeață, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă pastele; gătiți, neacoperit, până când pastele sunt fragede, aproximativ 8 minute sau după cum indică eticheta pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
VerziiVerzii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Condimentează supa cu sare și piper. Se toarnă în boluri; presărați parmezan ras chiar înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 2 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista