Supă De Ceapă Rustică
Supa de ceapă rustică ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 218 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Rustică Cu Aragaz Lent, Tarta Rustica De Ceapa, și Gust Rustic De Ceapă Roșie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală de 4 litri la foc moderat.
Adăugați următoarele 4 ingrediente (prin cimbru); acoperi. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 16 minute sau pana cand ceapa incepe sa se coloreze.
Descoperiți și gătiți, amestecând, 10 minute sau până când ceapa este aurie.
Se amestecă făina; gatiti 2 minute.
Se toarnă vermut cu grijă în tigaie din paharul de măsurare, răzuind bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Gatiti 2 minute mai mult sau pana cand lichidul este aproape plecat.
Adăugați bulion, 2 căni de apă, Worcestershire și parmezan. Aduceți la foc mic; gatiti 20 de minute.
Scoateți frunza de dafin și supa de oală în boluri. Se acoperă fiecare cu smântână și se presară piper negru.
Alertă de economisire a timpului! Faceți un lot dublu din această supă și congelați într-un recipient etanș până la trei luni. Doar dezghețați, încălziți și serviți pentru o cină de ultim moment.