Supă De Ceapă Franceză Ușoară

Reteta lumina supa de ceapa franceză ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un curs principal destul de ieftin pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine și unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Ceapă Franceză Ușoară Și Ușoară, Cină În Seara Asta: Supă De Ceapă Franceză Rapidă Și Ușoară, și Baie De Ceapă Franceză Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sarea. Acoperiți; gatiti 5 minute. Descoperă; adăugați zahăr. Gatiti, amestecand frecvent, 25 de minute sau pana cand ceapa este aurie.
Adăugați făină și reduceți focul la mediu-scăzut; gatiti 12 minute.
Adăugați sherry, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 12 minute sau pana cand este usor redus.
Transferați într-o cratiță.
Adăugați stoc și piper. Se fierbe; se reduce focul la minim, și se fierbe, acoperit, 10 minute.
Așezați felii de pâine pe o foaie de copt; coaceți 7 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Căldură broiler. Supă de lingură în boluri rezistente la cuptor. Se acoperă cu 12 felii de pâine și 2 felii Gruyre. Se fierbe 12 minute sau până când brânza este bulbuc.