Supă De Ceapă Franceză Quickie

Supă De Ceapă Franceză Quickie
Supa de ceapă franceză Quickie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 352 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 138 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de sos au jus, crutoane, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică la foc mediu, gătiți usturoiul până devine auriu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-o tigaie, gătiți ceapa feliată în unt, la foc mediu mic, până când se atinge o culoare caramel (orice ceapă care este arsă în timpul acestui proces trebuie aruncată). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Combinați bulionul de pui și carne de vită într-o cratiță de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați usturoiul prăjit, piperul proaspăt măcinat și ceapa sotată. Aduceți amestecul de supă la fierbere și apoi fierbeți la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă amestecul de sos ambalat și se fierbe încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
5
Porniți broilerul cuptorului și împărțiți supa în mod egal între 4 ciorbe de supă sigure pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Așezați mai multe crutoane deasupra supei urmate de două felii de brânză elvețiană deasupra crutoanelor. Asigurați-vă că brânza nu se scufundă în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
CrutoaneCrutoane
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
7
Așezați ciorbele de supă pe o foaie de prăjituri și puneți-le sub broiler. Se fierbe până când brânza se rumeneste și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
8
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista