Supă De Ceapă Franceză Quickie

Supa de ceapă franceză Quickie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 352 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 138 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de sos au jus, crutoane, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mediu, gătiți usturoiul până devine auriu. Pune deoparte.
Într-o tigaie, gătiți ceapa feliată în unt, la foc mediu mic, până când se atinge o culoare caramel (orice ceapă care este arsă în timpul acestui proces trebuie aruncată). Pune deoparte.
Combinați bulionul de pui și carne de vită într-o cratiță de 2 litri.
Adăugați usturoiul prăjit, piperul proaspăt măcinat și ceapa sotată. Aduceți amestecul de supă la fierbere și apoi fierbeți la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă amestecul de sos ambalat și se fierbe încă 10 minute.
Porniți broilerul cuptorului și împărțiți supa în mod egal între 4 ciorbe de supă sigure pentru cuptor.
Așezați mai multe crutoane deasupra supei urmate de două felii de brânză elvețiană deasupra crutoanelor. Asigurați-vă că brânza nu se scufundă în supă.
Așezați ciorbele de supă pe o foaie de prăjituri și puneți-le sub broiler. Se fierbe până când brânza se rumeneste și clocotește.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.