Supă De Ceapă Franceză I

Supă De Ceapă Franceză I
Supă de ceapă franceză i necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 454 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de brânză elvețiană, vin, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Rețete similare sunt Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.

Instrucțiuni

1
Topiți untul sau margarina într-o cratiță de 4 litri. Se amestecă zahărul. Gatiti ceapa la foc mediu timp de 10 minute, sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă făina până se amestecă bine cu ceapa și sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați apă, vin și bulion de vită; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți supa și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Tăiați patru felii de pâine groase de 1 inch din pâine. Prăjiți feliile de pâine la 325 grade F (165 grade C) doar până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Rezervați pâinea rămasă pentru a servi cu supa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Supa polonic în patru 12 uncie, boluri cuptor în condiții de siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți 1 felie de pâine prăjită deasupra supei în fiecare bol. Îndoiți feliile de brânză elvețiană și potriviți-le pe feliile de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați bolurile de supă pe o foaie de prăjituri pentru o manipulare mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 10 minute sau doar până când brânza este topită
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux Blend. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 103 de dolari.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " amestec Bordeaux de munte
Zmeura și cireșul cu note de violete se ridică din pahar și se amestecă cu condimente moi și stejar prăjit pe nas. Arome netede, luxuriante de mure, cireș negru și cassis se înfășoară în jurul unui miez de taninuri complete, dar moi, structurate. Notele de cedru cu atingeri ușoare de condimente se pliază în arome persistente de cireșe și fructe de pădure înconjurate de o mare de ciocolată bogată pe gust.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista