Supă de ceapă franceză cu carne de vită de casă

Supă de ceapă franceză cu carne de vită de casă
Supa de ceapă franceză cu carne de vită de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1208 calorii, 44G de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.67 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, morcovi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 81%. Încercați Supă de ceapă franceză cu carne de vită de casă, Supă de ceapă franceză cu carne de vită și orz, și Stoc De Carne De Vită De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați apa, coastele de vită, păstârnacul, ceapa, morcovii, țelina, frunzele de dafin, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de piper negru și 1 lingură de cimbru proaspăt într-o oală mare de supă la foc mediu și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți, degresând și aruncând spuma care se formează pe partea superioară a bulionului, până când bulionul are o culoare maro bogată, 5 până la 6 ore. Bulionul poate fi făcut într-un aragaz lent. Se strecoară bulionul, se aruncă coastele și legumele și se răcește bulionul suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Coaste De VităCoaste De Vită
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Topiți untul într-o tigaie mare grea sau o tigaie din fontă la foc mediu-mic și gătiți ceapa și usturoiul până se caramelizează și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Amestecați făina, herbes de Provence, boia de ardei și praful de usturoi împreună într-un bol și presărați amestecul de făină peste ceapa rumenită. Gatiti si amestecati 5 minute; adăugați sare și piper negru după gust și amestecați în pătrunjel și încă 1 linguriță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă 4 căni de bulion de vită, vin alb, sherry și sos de ardei iute; fierbeți până când aromele s-au amestecat și supa s-a îngroșat, cel puțin 15 minute. Mai mult timp nu ar putea strica.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, preîncălziți broilerul cuptorului și așezați un suport la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Ungeți feliile de pâine franceză cu ulei de măsline aromat și prăjiți sub broilerul preîncălzit până se rumenesc bine pe fiecare parte, 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Supă de lingură în boluri de supă rezistente la cuptor și așezați o felie de pâine prăjită deasupra fiecărui bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
7
Presărați fiecare felie de pâine uniform cu brânză Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Așezați bolurile de supă umplute sub broiler până când brânza este topită, bulbucată și rumenită, 2 până la 4 minute sau după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista