Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 424 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.