Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapa franceză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, unt, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați o treime din feliile de ceapă și 2 linguri de unt într-o tigaie mare; sotati pana cand ceapa este transparenta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați ceapa într-o caserolă de 5 litri. Repetați procedura cu felii de ceapă rămase și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați 2 căni de bulion la ceapă în caserolă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați bulionul rămas și aduceți la fierbere; scoateți supa de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Tăiați fiecare felie de pâine franceză în jumătate; prăjiți fiecare parte. Aranjați pâinea prăjită deasupra ciorbei în caserolă; se presară cu brânză. Se fierbe 8 inci de la elementul de încălzire 3 minute sau până când brânza se topește și devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
6
Puneți în boluri individuale de supă, așezând o bucată de pâine prăjită în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
7
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista