Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapa franceză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, unt, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați o treime din feliile de ceapă și 2 linguri de unt într-o tigaie mare; sotati pana cand ceapa este transparenta.
Transferați ceapa într-o caserolă de 5 litri. Repetați procedura cu felii de ceapă rămase și unt.
Adăugați 2 căni de bulion la ceapă în caserolă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați bulionul rămas și aduceți la fierbere; scoateți supa de pe foc.
Tăiați fiecare felie de pâine franceză în jumătate; prăjiți fiecare parte. Aranjați pâinea prăjită deasupra ciorbei în caserolă; se presară cu brânză. Se fierbe 8 inci de la elementul de încălzire 3 minute sau până când brânza se topește și devine maro auriu.
Puneți în boluri individuale de supă, așezând o bucată de pâine prăjită în fiecare bol.