Supa de ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru $ 2.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, unt, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 42 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 39 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti stocul, aranjați primele 5 ingrediente într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 450 timp de 35 de minute sau până se rumenesc. Răzuiți amestecul de carne de vită și picăturile de tigaie într-un cuptor olandez mare. Se amestecă 3 litri de apă rece și următoarele 4 ingrediente (prin frunza de dafin); se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim, și se fierbe 2 1/2 ore, skimming suprafață după cum este necesar. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine căptușită cu un strat dublu de pânză de brânză peste un bol; aruncați solidele. Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Apa Suplimentara
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Pentru a pregăti supa, întoarceți cuptorul olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi. Topiți untul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa feliată în tigaie; gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional. Acoperiți parțial, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sare și piper măcinat; gătiți, neacoperit, până se rumenesc adânc (aproximativ 35 de minute), amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați stoc rezervat și cimbru tocat; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 8 căni (aproximativ 50 de minute). Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu și fierbeți timp de 2 minute sau până la prăjit, întorcându-se după 1 minut. Polonic 1 1/3 cupe supa în fiecare din 6 broiler-boluri supa în condiții de siguranță. Topiți fiecare porție cu 2 felii de pâine și presărați uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
11
Așezați bolurile de supă pe tigaia cu jeleu și fierbeți timp de 4 minute sau până când blaturile se rumenesc și bulele de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat