Supă De Ceapă Franceză
Reteta supa de ceapa franceza este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această supă are 87 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână carne de vită cu conținut scăzut de sare, calvados, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. gătiți ceapa într-o tigaie antiaderentă de 12" la foc mare, amestecând constant, până se înmoaie și se caramelizează,aproximativ 15 minute.
Se adaugă unt și se adaugăceapa pentru a acoperi.
Scoateți tigaia de pe căldurăși amestecați Calvados. Întoarceți tigaia la încălzireși continuați să gătiți până când Calvados este absorbit, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați stocși aduceți la foc mic. Fierbeti pana supaeste redus la 4 cani, aproximativ 5 minute.Condimentează supa după gust cu sare și piper.
Așezați ramekins pe o coacere cu ramăfoaie. Împărțiți supa între ramekins. Toppiersi ramekin cu 1-2 felii de pâine.
Presărați 1/4 cană de brânză peste fiecare.
Transferați foaia de copt cu ramekins la cuptor și coaceți până când brânza este spumoasă și rumenită în pete, aproximativ 4 minute.
Per porție: 382 calorii, 13 grame grăsime, 46 grame carbohidrați