Supă de ceapă Cotlete de porc

Supă de ceapă Cotlete de porc
Supă de ceapă Cotlete de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 2 și costă 2,61 USD per porție. O porție conține 553 de calorii, 42 g de proteine și 10 g de grăsimi. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez, cotlete de porc, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Knocks and Chops: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlete de porc afumate cu slănină, măr și ceapă, cotlete de porc înăbușite cu miere cu pere, ceapă roșie, feta și ceapă și cotlete de porc cu mere și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)
2
Rumeniți cotletele de porc într-o tigaie medie la foc mediu. Într-un castron mediu combinați amestecul de supă și orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
Ambalaj Amestec Uscat De Supă De TăițeiAmbalaj Amestec Uscat De Supă De Tăiței
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 InchArdei Gras Roșii, Tăiați Cubulețe De 1/2 Inch
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
3
Se amestecă și se întinde pe fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Iaurt Simplu GrecescCeașcă Iaurt Simplu Grecesc
Echipamente pe care le vei folosi
Inghetata De Vanilie, Topita, ImpartitaInghetata De Vanilie, Topita, Impartita
4
Puneți cotletele rumenite deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Amestec Uscat De Supă De TăițeiAmbalaj Amestec Uscat De Supă De Tăiței
5
Se toarnă apă peste toate, ușor. Acoperiți vasul strâns cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră sau până când temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pachet Cu 2 Porții)(pachet Cu 2 Porții)
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat AșaPentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat Așa
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista