Supă De Ceapă Canadiană (Franceză)

Nevoie de un supă fără gluten? Supa de ceapă canadiană (franceză) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 303 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frunze de dafin, cuburi de bouillon de vită, bere canadiană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Supă De Ceapă Franceză (Canadiană) , Supă De Mazăre Împărțită Franco-Canadiană, și Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se încălzește 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu; se amestecă ceapa și se sotează până când ceapa este fragedă și translucidă, aproximativ 5 minute.
Scoateți ceapa cu o lingură pliată; deoparte.
Se toarnă apă în cratiță, se acoperă și se aduce la fierbere. Se amestecă untul rămas, cuburile de bouillon de vită și cubul de Bouillon de pui în apă până se dizolvă. Se amestecă berea, usturoiul, frunza de dafin și ceapa sotată; condimentează cu piper. Reduceți căldura; se fierbe timp de 15 minute.
Umpleți bolurile rezistente la cuptor 3/4 pline cu supă.
Așezați bolurile pe o tavă de copt; top cu crutoane și brânză mărunțită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 5 minute.
Scoateți tava de copt din cuptor.
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Întoarceți supa la cuptor; se fierbe până se rumenesc brânza, aproximativ 3 minute.