Supă De Ceapă Canadiană (Franceză)

Supă De Ceapă Canadiană (Franceză)
Nevoie de un supă fără gluten? Supa de ceapă canadiană (franceză) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 303 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți frunze de dafin, cuburi de bouillon de vită, bere canadiană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Supă De Ceapă Franceză (Canadiană) , Supă De Mazăre Împărțită Franco-Canadiană, și Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se încălzește 1/4 cană de unt într-o cratiță mare la foc mediu; se amestecă ceapa și se sotează până când ceapa este fragedă și translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți ceapa cu o lingură pliată; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Se toarnă apă în cratiță, se acoperă și se aduce la fierbere. Se amestecă untul rămas, cuburile de bouillon de vită și cubul de Bouillon de pui în apă până se dizolvă. Se amestecă berea, usturoiul, frunza de dafin și ceapa sotată; condimentează cu piper. Reduceți căldura; se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De VităCub De Bouillon De Vită
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
PiperPiper
ApăApă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Umpleți bolurile rezistente la cuptor 3/4 pline cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
6
Așezați bolurile pe o tavă de copt; top cu crutoane și brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți tava de copt din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Întoarceți supa la cuptor; se fierbe până se rumenesc brânza, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista