Supă De Ceapă Aurie
Supa de ceapă de aur ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână bulion de vită condensat, sos worcestershire, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Placinta Cu Ceapa Aurie, Placinta Cu Ceapa Aurie, și Gem De Ceapă Roșie Și Stafide Aurii.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.în tigaie de 13x9 inci, topiți 1/4 cană de unt în cuptor. Aruncați cuburi de pâine în unt până când sunt acoperite uniform.
Coaceți neacoperit 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocant.
Reduceți temperatura cuptorului la 163°.în cuptorul olandez rezistent la cuptor de 4 litri, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu. Se amestecă zahărul brun și sosul Worcestershire. Aruncați ceapa în amestecul de unt.
Coaceți descoperit aproximativ 2 ore și 30 de minute, amestecând la fiecare oră, până când ceapa devine maro auriu.
Scoateți din cuptor; se amestecă bulionul și apa.
Se încălzește până la fierbere deasupra aragazului.