Supă de castane cu brânză friuliană și Salam: Minestra di Castagne
Supă de castane cu brânză friuliană și Salam: Minestra di Castagne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1390 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 6.43 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio), Tortelli di Castagne: Tortelli de castane, și Minestra (Escarole și supă de chiftele mici) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Tăiați castanele pe lateral cu un cuțit de decojit și fierbeți timp de 3 până la 4 minute în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Îndepărtați-le cu o lingură pliată și, odată ce sunt suficient de reci pentru a le manipula, dar încă calde, curățați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Într-o oală mare și grea de supă, topiți 2 linguri de unt și sotati pata cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Speck
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați castanele, semințele de fenicul, frunza de dafin, stocul de 1 litru și 1 cană de vin, condimentați cu restul de sare și piper negru și aduceți la foc mic. Gatiti, acoperit slab, timp de 1 pana la 1 1/2 ore, pana cand castanele sunt foarte moi, dar inca intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pesmet, Câteva Pumni
Castane
Grăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți supa de pe foc și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
7
Scoateți și aruncați frunza de dafin, apoi curățați supa în loturi și reveniți la oala cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați stocul rămas și vinul pentru a subția supa. Se aduce la foc mic, apoi se amestecă orezul și mascarpona și se fierbe încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Între timp, rumeniți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie sotată și rumeniți pâinea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Împărțiți supa uniform între 4 boluri de supă încălzite și acoperiți cu pâinea rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
13
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
14
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 6 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire