Supă de cartofi și praz
Nevoie de un supă fără gluten? Supa de cartofi și praz ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 202 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi roșii, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Praz De Cartofi, Supa de praz și cartofi a mamei, și Supă de șuncă, cartofi și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, topiți untul și sotati prazul până la moale, aproximativ 3 până la 5 minute.
Adăugați cartofii și stocul și gătiți până când legumele sunt fierte și încep să se destrame, aproximativ 15 până la 20 de minute. Dacă utilizați un blender de imersie, scufundați în supă și piure până la neted, dar cu câteva bucăți mici rămase. *Dacă folosiți un blender, puneți supa în blender și amestecați până se omogenizează, dar cu câteva bucăți mici rămase. Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în 2 loturi.
Adăugați crema și amestecați pentru a combina, apoi verificați condimentele și adăugați sare și piper, după gust.
Se servește fierbinte în boluri de supă și se acoperă cu o parte din arpagicul tocat.
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Așezați un prosop peste partea superioară a mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați la viteză mare până la netezire.