Supă De Cartofi Și Praz
Supa de cartofi și praz ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 275 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, cartofi de copt, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare includ Supă de praz și cartofi, Supă De Praz De Cartofi, și Supă de șuncă, cartofi și praz.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere: acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Mash ușor cu un masher de cartofi.
Gatiti slanina intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 2 linguri de picături; se sfărâmă.
Adăugați prazul și usturoiul la picăturile de slănină în tigaie; saut 5 minute.
Adăugați amestecul de praz în cartof; se amestecă crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați bulion și făină, amestecând bine cu un bici. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Adăugați jumătate și jumătate și restul de 3 ingrediente; se amestecă bine.