Supă De Cartofi Și Morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de cartofi-morcovi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 99 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, piper măcinat, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă de cartofi de morcovi, supă indiană sănătoasă, Supă De Morcovi Și Cartofi, și Supă De Morcovi Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 40 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Se toarnă jumătate din amestec în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează. Repetați procedura cu amestecul de legume rămas. Întoarceți amestecul piure în cratiță; adăugați pătrunjel și ingredientele rămase. Gatiti pana se incalzeste bine.
Serviți cald sau acoperiți și răciți.