Supă De Cartofi Încărcată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de cartofi încărcată. O porție conține 404 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sare, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă De Cartofi Încărcată, și Supă De Cartofi Încărcată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu 6 până la 7 minute sau până când sunt crocante; scurgeți pe prosoape de hârtie. Crumble bacon; pus deoparte. Rezervați 2 linguri de picături în tigaie. Gatiti ceapa in bacon picurari la foc mediu-mare 6 minute sau pana aproape frageda.
În cuptorul olandez de 6 litri, amestecați ceapa, bulionul și cartofii.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Gatiti 10 minute sau pana cand cartofii sunt foarte fragezi.
Între timp, în aceeași tigaie, topiți untul la foc mic. Se amestecă făina cu biciul până se omogenizează. Gatiti si amestecati 1 minut. Se amestecă treptat în 2 căni de lapte.
Se toarnă amestecul de lapte în amestecul de cartofi.
Adăugați restul de 2 căni de lapte, sarea și piperul. Gatiti la foc mediu, amestecand constant cu telul, pana cand amestecul este ingrosat si bubuit.
Se amestecă șunca, jumătate din slănină, smântâna, 2 căni de brânză și 1/2 cană de ceapă verde. Gatiti pana se incalzeste bine si branza se topeste. Completați uniform porțiile individuale cu slănină rămasă, 1/2 cană de brânză și 1/4 cană de ceapă verde.