Supă De Cartofi În Stil Casnic
Supa de cartofi în stil casnic este un fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 5 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Cartofi În Stil Casnic, Tigaie de vită și cartofi în stil casnic, și Coacere de curcan și cartofi în stil casnic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți mari.
Încălziți bulionul de pui și cartofii până la fierbere în cratiță la foc mare, amestecând ocazional cu o furculiță pentru a vă asigura că cartofii nu se lipesc de cratiță. Odată ce amestecul fierbe, reduceți căldura suficient, astfel încât amestecul să buleze ușor. Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță.
În timp ce cartofii se gătesc, curățați și tăiați subțire ceapa verde. Dacă aveți ceapă suplimentară, înfășurați-le etanș și păstrați-le la frigider până la 5 zile.
Când cartofii sunt gata, scoateți cratița de pe foc, dar nu scurgeți. Rupeți cartofii în bucăți mai mici cu tocătorul de cartofi sau furculița mare. Amestecul ar trebui să fie în continuare aglomerat.
Se amestecă laptele, sarea, piperul, cimbru și ceapa în amestecul de cartofi.
Se încălzește la foc mediu, amestecând ocazional, până când este fierbinte și aburind, dar nu lăsați supa să fiarbă.