Supă De Cartofi Roșii
Supa de cartofi roșii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 212 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 62 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare de condiment, bulion de pui, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Încercați Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Ceapă Roșie Murată, și Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mare combinați cartofii, ceapa, bulionul, untul sau margarina, semințele de țelină, pudra de usturoi, piperul negru măcinat, pudra de ceapă și sarea de condiment.
Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se adaugă laptele, se încălzește și se servește.