Supa de cartofi IV este a fără gluten felul principal. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de piper măcinat, sare, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta, și Supă De Cartofi Dulci (Supă Kumara Curried) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți untul sau margarina la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați țelina și ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cartofii și bulionul și fierbeți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Se amestecă laptele și se condimentează cu sare și piper. Se dizolvă amidonul de porumb în 1/4 cană de apă și se amestecă încet în supă. Se aduce la fierbere timp de 1 minut, apoi se pune focul la mediu-mic. Se amestecă 2 căni de brânză și se continuă amestecarea până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ