Supa de cartofi irlandezi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 227 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, piper, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Cartofi Irlandezi, Supă Irlandeză De Cartofi Cu Slănină, și Supă Cremoasă De Cartofi Irlandezi.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic; se amestecă ceapa și prazul. Acoperiți și gătiți 20 de minute. Se amestecă cartoful; acoperiți și gătiți 15 minute. Se amestecă bulionul, sarea și piperul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Cartofi
Bulion
Ceapă
Praz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
3
Procesați supa în loturi într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale; reveniți la cratiță și gătiți la foc mediu până se încălzește bine.