Supa de cartofi Chunky este o vegetarian supă. Această rețetă servește 7 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 247 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți unt, morcov, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Cartofi Groși, Supă De Cartofi Groși, și Supă Groasă De Brânză De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați cartofii, ceapa, morcovul, țelina și bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când legumele sunt fragede; se pasează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul; se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă în amestecul de cartofi. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.