Supă de cartofi cu Gratin de Pumpernickel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de cartofi cu Gratin Pumpernickel. Această rețetă servește 4. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 355 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, țelină, semințe de chimion și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de dovlecei cu vrăjitoare Pumpernickel și picături de sânge picante (supă picantă de dovlecei prăjiți cu pâine prăjită Pumpernickel), Supă de brânză canadiană cu crutoane Pumpernickel, și Supă Bloody Mary cu crutoane de brânză la grătar Pumpernickel.
Instrucțiuni
Gatiti baconul in cuptorul olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Scoateți slănina din cuptorul olandez, rezervând picături; scurgeți slănina pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Pentru a scurge baconul în cuptorul olandez, adăugați țelină și ceapă. Gatiti la foc mediu-mare timp de 3 pana la 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați cartofi, bulion, apă, semințe de chimion și slănină gătită. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 6 până la 8 minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional.
Între timp, așezați felii de pâine pe foaia de biscuiți fără grăsime. Se fierbe la 3 până la 5 inci de la căldură timp de 2 până la 4 minute sau până se prăjește, întorcându-se o dată.
Presărați fiecare felie cu aproximativ 1/4 cană de brânză. Se fierbe încă 1 până la 3 minute sau până când brânza este cu bule.
Pentru a servi, puneți supa în boluri individuale de supă. Completați fiecare cu 1 felie de pâine acoperită cu brânză.