Supă de cartofi, ceapă și brânză albastră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de cartofi, ceapă și brânză albastră. Această rețetă face 20 de porții cu 83 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de ceapă, unt, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Ceapă Vidaliană Cu Orez Sălbatic Și Brânză Albastră, Supă de ceapă caramelizată și Shiitake cu Gruyulincroyre-pâine prăjită cu brânză albastră, și Fâșie din New York cu brânză albastră, gem de ceapă Vidaliană și salată caldă de cartofi cu vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Adăugați cartofii, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Se toarnă bulion; se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt foarte moi, aproximativ 25 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Adăugați jumătate și jumătate și 3/4 cană Gorgonzola și amestecați până când brânza s-a topit. Lucrând în loturi, supa de piure într-un blender până se omogenizează. Clătiți cratița, ștergeți-o și întoarceți supa la ea. Reîncălziți ușor supa la foc mediu-mic; nu fierbe. Se condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se ornează cu arpagic și restul de 2 linguri. Gorgonzola.