Supă de carne de porumb și crab

Supa de carne de porumb și crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 395 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ceapă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă ușoară de carne de crab și porumb, Gătiți cartea: salată de carne de crab, porumb și chimen în sulițe de andive, și Empanadas De Carne De Crab Cu Salsa De Porumb La Grătar Și Sos De Cremă Poblano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați boabele de porumb și 2 căni de bulion. Pulse la un piure grosier.
Într-o oală mare, topiți untul la foc moderat.
Adăugați ceapa tocată și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați piureul de porumb, vinul, restul de 2 căni de bulion și sarea în oală. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când porumbul este fraged, 10 până la 15 minute.
Adăugați laptele și aduceți doar la foc mic. Se amestecă carnea de crab și arpagicul.
Variante:: Puree patru căni (două pachete de zece uncii) de boabe de porumb congelate dezghețate cu laptele (nu bulionul). Deoarece porumbul congelat este deja gătit, amestecați piureul în supă când se adaugă laptele la Pasul 3, aduceți doar la foc mic, apoi amestecați carnea de crab și arpagicul.: Înlocuiți jumătate de kilogram de creveți curățați mediu pentru carnea de crab. Amestecați creveții împreună cu laptele și gătiți timp de trei până la cinci minute.
Recomandare de vin: aromele complexe ale crabului se amestecă frumos cu cele ale chardonnay. Burgundiile albe, fabricate din chardonnay, au un gust mai mineral și sunt mai puțin fructate decât omologii lor americani. Alegeți un MC-sate sau Saint-Vran pentru un meci mare aici.