Supă De Carcasă De Curcan De Ziua Recunoștinței

Supă De Carcasă De Curcan De Ziua Recunoștinței
Supa de carcasă de curcan de Ziua Recunoștinței necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 612 calorii, 63G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $ 2.38 pe portie. 267 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, condimente de pasăre, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Rețete similare includ Supă De Curcan După Ziua Recunoștinței, Slow Cooker Resturi De Supă De Plăcintă De Curcan De Ziua Recunoștinței, și Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets.

Instrucțiuni

1
Așezați carcasa de curcan într-o oală mare și adâncă și adăugați umplutura, țelina, morcovii, ceapa, frunzele de dafin, condimentele de pasăre, salvia și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă apă suplimentară dacă este necesar pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți timp de aproximativ 1 oră, îndepărtând orice spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scoateți carcasa și orice oase. Alegeți orice carne și reveniți la oală, aruncând oasele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Condimentează după gust cu sare și piper de usturoi. Se amestecă orezul și se întoarce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți 15 minute. Amestecați mazărea și continuați să fierbeți până când orezul este fraged, încă aproximativ 10 minute. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista