Supă De Carcasă De Curcan De Ziua Recunoștinței
Supa de carcasă de curcan de Ziua Recunoștinței necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 612 calorii, 63G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $ 2.38 pe portie. 267 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, condimente de pasăre, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Rețete similare includ Supă De Curcan După Ziua Recunoștinței, Slow Cooker Resturi De Supă De Plăcintă De Curcan De Ziua Recunoștinței, și Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets.
Instrucțiuni
Așezați carcasa de curcan într-o oală mare și adâncă și adăugați umplutura, țelina, morcovii, ceapa, frunzele de dafin, condimentele de pasăre, salvia și bulionul de pui.
Se toarnă apă suplimentară dacă este necesar pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți timp de aproximativ 1 oră, îndepărtând orice spumă.
Scoateți carcasa și orice oase. Alegeți orice carne și reveniți la oală, aruncând oasele și pielea.
Condimentează după gust cu sare și piper de usturoi. Se amestecă orezul și se întoarce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți 15 minute. Amestecați mazărea și continuați să fierbeți până când orezul este fraged, încă aproximativ 10 minute. Reglați condimentele după gust.