Supa de brânză savuroasă gătită lent este o vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 15 minute. Un amestec de cremă de brânză, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Supă De Brânză Savuroasă (Aragaz Lent), Carne De Vită Dulce Și Savuroasă, și Fileuri de somon fierte lent cu sos de soia cimbru-mazăre dulce trage pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați primele opt ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Combinați făina și apa până se omogenizează; se amestecă în supă. Acoperiți și gătiți la înălțime 30 de minute mai mult sau până când supa este îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
3
Se amestecă crema de brânză și brânza cheddar până se amestecă. Amestecați berea dacă doriți. Acoperiți și gătiți la foc mic până se încălzește.