Supă daneză de fructe
Supa daneză de fructe necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD per porție. Acest aperitiv are 95 de calorii, 2 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, apă, zmeură și gelatină de zmeură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 de dietă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Cu un scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Fruit Danish, Danish Delights - Any Fruit și Julekage (Danish Christmas Fruit Loaf) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați gelatina și sarea. Amestecați treptat apă clocotită până când gelatina se dizolvă. Se amestecă zmeura, apa rece și sucul de lămâie. Se da la frigider pentru 15-20 de minute.
Chiar înainte de servire, amestecați supa.
Decorați cu smântână și nucșoară, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raventos i Blanc de la Finca Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Vinul spumant De la Finca este produs cu struguri din cele mai vechi vițe de vie din Raventos i Blanc, plantați folosind sistemul de gobele în 1964 în Vinya dels Fòssils. Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, podgoria Vinya dels Fòssils are soluri marine cu un înalt. conținut de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.