Supa matzo Ball ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 628 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de pătrunjel, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Supă Cu Bile Matzo, Supă Cu Bile Matzo, și Supă Cu Bile Matzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 3/4 căni bulion de pui, masă matzo, 2 linguri ceapă tocată, ulei, 1/4 linguriță sare, gălbenușuri și 1 cățel de usturoi tocat, amestecând bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Usturoi Tocat
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă
Gălbenuș De Ou
Sare
Ulei De Gătit
2
În timp ce matzo amestec frisoane, combina 5 1/4 cani bulion, 1/4 linguriță sare, ceapa tocata, și următoarele 8 ingrediente (ceapa tocata prin copane); se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră, degresând suprafața după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Bulion
Matzo
Ceapă
Sare
3
Scoateți puiul; rezervați pentru o altă utilizare. Se strecoară amestecul de bulion printr-o strecurătoare într-un castron mare; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
Tigaie
4
Îmbrăcați ușor mâinile cu spray de gătit. Împărțiți amestecul matzo uniform în bile de 24 (1 1/2 inch). Aruncați ușor bilele în bulion fierbinte. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 5 minute sau până când ați terminat (bilele matzo se vor ridica la suprafață).