Supă Cremă De Anghinare Și Capere
Supa cremă de anghinare și capere necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 771 calorii, 48G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cățel de usturoi, frișcă grea, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, Anghinare, hamsie și coacere de capere, și Sandvișuri Cu Salată De Ton Cu Anghinare Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci. Gatiti si amestecati 4-5 minute sau pana se rumenesc usor.
Adăugați anghinare, capere și usturoi. Gatiti si amestecati 4-5 minute sau pana cand anghinarea incepe sa se rumeneasca.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați bulionul, smântâna, coniacul și piperul; aduceți la fierbere.
Rezervați 1 cană amestec de anghinare.
Transferați amestecul rămas într-un blender; adăugați 3/4 cană amestec de bulion. Acoperiți și procesați până se omogenizează; se adaugă la amestecul de bulion rămas. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 30 de minute, amestecând frecvent.
Adăugați amestec de anghinare rezervat; se încălzește.