Supă Cremă De Anghinare Și Capere

Supă Cremă De Anghinare Și Capere
Supa cremă de anghinare și capere necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 771 calorii, 48G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cățel de usturoi, frișcă grea, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, Anghinare, hamsie și coacere de capere, și Sandvișuri Cu Salată De Ton Cu Anghinare Și Capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ciuperci. Gatiti si amestecati 4-5 minute sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
3
Adăugați anghinare, capere și usturoi. Gatiti si amestecati 4-5 minute sau pana cand anghinarea incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4
Între timp, într-o cratiță mare, combinați bulionul, smântâna, coniacul și piperul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Rezervați 1 cană amestec de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
6
Transferați amestecul rămas într-un blender; adăugați 3/4 cană amestec de bulion. Acoperiți și procesați până se omogenizează; se adaugă la amestecul de bulion rămas. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 30 de minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați amestec de anghinare rezervat; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Revista