Supă Cremoasă De Roșii Și Cremă De Brânză
Supa cremoasă de roșii și cremă de brânză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, margarina, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Supă Cremă De Brânză De Roșii Broccoli, Supă cremoasă de roșii cu brânză de capră, și Supă Cremoasă De Roșii Cu Pâine Prăjită Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați roșiile cu suc într-un vas de copt bine uns cu unt.
Se amestecă țelina, usturoiul și ardeiul roșu. Acoperiți și coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 25 de minute.
Într-o oală mare, topiți untul sau margarina la foc mediu.
Adăugați ciupercile și ceapa și gătiți și amestecați timp de aproximativ 8 minute.
Se amestecă încet făina și zahărul.
Adăugați ciorba de vită, busuiocul, rozmarinul și cimbrul, amestecând până când supa fierbe.
Adăugați conținutul tăvii de roșii coapte din cuptor și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți supa timp de aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un robot de bucătărie, amestecați crema de brânză până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper după gust. Amestecați încet crema de brânză în supă.
Garnisiți cu pătrunjel tocat.