Supă Cremoasă De Nap

Supă Cremoasă De Nap
Supa cremoasă de Nap este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, napi, praz și apă. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Cremoasă De Nap, Supă Cremoasă De Nap, și Napi Cremoși-Cartofi Pur Peculae.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați praz și eșalotă; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați napi; saut 2 minute. Se amestecă apă și bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute sau până când napii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Așezați o treime din amestecul de napi într-un blender; procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul pur într-un castron mare; repetați procedura cu amestecul de nap rămas. Întoarceți Napul pur în tigaie; se amestecă laptele și piperul. Gatiti pana se incalzeste bine. Se toarnă în boluri de supă; garnisiți cu arpagic proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
NapNap
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista