Supă Cremoasă De Nap
Supa cremoasă de Nap este o fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, napi, praz și apă. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Cremoasă De Nap, Supă Cremoasă De Nap, și Napi Cremoși-Cartofi Pur Peculae.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați praz și eșalotă; saut 4 minute.
Adăugați napi; saut 2 minute. Se amestecă apă și bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute sau până când napii sunt fragede.
Așezați o treime din amestecul de napi într-un blender; procesați până la omogenizare.
Se toarnă amestecul pur într-un castron mare; repetați procedura cu amestecul de nap rămas. Întoarceți Napul pur în tigaie; se amestecă laptele și piperul. Gatiti pana se incalzeste bine. Se toarnă în boluri de supă; garnisiți cu arpagic proaspăt, dacă doriți.